Innkalling til ordinært årsmøte i Melhus Idrettslag 2022

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 1. Feb 2022


Til medlemmene i Melhus Idrettslag

Melhus, 1.februar 2022

Innkalling til årsmøte i Melhus Idrettslag 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Melhus Idrettslag. Årsmøtet avholdes 22.mars, kl 19:00 i 2.etg i klubbhuset i Gruva.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 5.mars 2022 til leder@melhusil.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.melhusil.no og lenke via våre Facebook-sider.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Melhus Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Melhus Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Årsmøtet i Melhus Idrettslag blir med forbehold om koronasituasjonen avholdt fysisk, men kan bli endret til digitalt. I så fall blir årsmøtet avholdt digitalt gjennom Microsoft Teams, og vil bli varslet i god tid. Se lenke for informasjon om digitale årsmøter som Melhus Idrettslag følger: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/digitale-arsmoter/

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Melhus Idrettslags lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder i Melhus Idrettslag, Simen Bruheim, kontaktes på telefon 40849074 eller e-post leder@melhusil.no

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen Styret i Melhus Idrettslag


Vedlagte filer:

Forslag til sak til Årsmøte.docx

Årsmøteinnkalling 2022.pdf

page1image43312128page1image41211168

Medlemskontingent 2022

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 12. Jan 2022Medlemskontingenten for Melhus Idrettslag blir fakturert via Hoopit 1.februar 2022 med betalingsfrist 1.mars 2022.

For å drive organisert aktivitet i Melhus IL er alle pliktig til å være registrerte medlemmer (personlig medlemskap). Dette er i henhold til § 3 Medlemmer i Melhus IL sin Lovnorm. Les mer under utdrag fra lovnorm.

Fra 2021 tok vi i bruk i Hoopit som medlemsløsning hvor all oppfølging av medlemmer blir håndtert.

Medlemskontingenten er kr 100,- pr person og betales via Hoopit.

I tillegg til medlemskontingent kan de ulike avdelingene ha ulike former for treningsavgifter. Her må du se de ulike avdelingenes hjemmesider eller ta kontakt med leder/lagleder.

Husk at du må ha medlemskap i idrettslaget for å konkurrere i idrettslaget regi. Medlemsskapet må være i orden for at forsikringsordningene i idretten skal gjelde. Det holder ikke å betale kun treningsavgift.

Er du enda ikke registrert på Hoopit?

Følg lenken her:

https://admin.hoopit.io/melhus-idrettslag-735223

Ønsker du å være støttemedlem er det også tilrettelagt som før!


Sportslig hilsen 

Hovedstyret i Melhus Idrettslag
Ekstraordinært Årsmøte i Melhus Idrettslag

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 7. Jan 2022Til medlemmene i Melhus Idrettslag

Melhus 07.01.2022

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Melhus Idrettslag 2022

Styret innkaller herved til ekstraordinært årsmøte i Melhus Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 25.januar kl 19:00 på Microsoft Teams.

Lenke til møtet:

https://teams.live.com/meet/94473047178444

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 11.januar 2022 til leder@melhusil.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.melhusil.no og lenke via våre Facebook-sider.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Melhus Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Melhus Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Årsmøtet i Melhus Idrettslag blir avholdt digitalt gjennom Microsoft Teams.. Se lenke for informasjon om digitale årsmøter som Melhus Idrettslag følger: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/digitale-arsmoter/

For mer informasjon om årsmøte se Melhus Idrettslags lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder i Melhus Idrettslag, Simen Bruheim, kontaktes på telefon 40849074 eller e-post leder@melhusil.no

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen Styret i Melhus Idrettslag

Vedlagte filer til årsmøtet:

Innkalling ekstraordinært 25.jan.pdf

Saksliste ekstraordinært jan 2022 OPPDATERT1.pdf
8.1 Forslag til sak januar 2022 årsmøte.pdf

8.2.1 Forslag_sak_årsmøte_MF_NedreKunstgress.pdf

8.2.2 Nedre Kunstgress Finans.pptx

8.2.3 Årsmøte MIL NedreKunstgress.pptx
8.3.1 Forslag til sak til Årsmøte Melhus Ski.pdf

8.3.2 Plantegninger bygg Melhus Ski pr 15.des 2021.pdf
8.3.3 Tegninger tidtakerbu og varmebu Melhus Ski pr 16.12.2021.pdf
8.3.4 Økonomi ny tidtakerbu.pdf

Årsmøte2022.pptx

Ekstr Årsmøte 25.01.22 Protokoll SIGNERT.pdfpage1image23451264 page1image23459136page1image25451008

Velkommen til Melhus Idrettsfestival og Melhusmila 2022

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 18. Jun 2021

Melhus Idrettslag samler alle sine avdelinger til Melhus Idrettsfestival 2022


 

Melhus Idrettsfestival arrangeres ved Svinsås Auto Melhus, 18.september klokken 10:00-14:00. 

 

Melhus Idrettsfestival er et åpent arrangement for alle som ønsker å delta. 


Melhus Idrettslag har visjonen «Idrettsglede for alle», og med det ønsker vi at absolutt alle skal få gleden av å tilbringe dagen og idrettslivet med oss. Søndag 18. september kan du se hva Melhus Idrettslag har å tilby, prøve ulike aktiviteter, bli med på artige konkurranser og annet opplegg. Er du ny i Melhus, skolestarter eller har lyst til å bli aktiv – ta turen innom. Dersom du bare har lyst til å slå av en prat med trivelige sambygdinger er det også lov. 


Avdelingene Fotball, Håndball, Innebandy, Orientering, Ski, Styrkeløft, Basketball, Svømming, Trim, Volleyball, Swing og Allidrett kommer for å vise seg fram. Ta turen du og om du er liten, stor, gammel, ung, innfødt eller innflytter. Velkommen til en bra dag Søndag 18. september på parkeringsplassen til Svinsås Auto - Melhus Sentrum (Melhusvegen 493, 7224 Melhus)

 

Om du har spesielle behov for å delta kan du kontakte oss for tilretteleggelse.  


Bli med på Melhusmila!

Melhus Idrettslag arrangerer for andre gang folkeløpet Melhusmila! under Melhus Idrettsfestival. Om du går for ny personlig rekord eller vil delta i trimklassen blir opp til deg. Alle kan delta om du ønsker å gå eller konkurrere mot deg selv eller andre på tid.


MELD PÅ HER: https://melhusmila.hoopla.no/sales 


Løype 

Løypa er cirka jevnt fordelt med asfalt og grusvei. Startstreken er på Svinsås Auto (Melhusvegen 493, 7224 Melhus). Fra startstreken går løypa langs Løvsetveien før man tar av til høyre innover Søreggen. Ved slutten av Søreggen starter Folk-i-form løypa (skiltet til høyre) og gruspartiet starter. Løypa går her i vakre naturomgivelser med kornåkrer, trær og til og med ei lita tjønn ved navn Loddtjønna. Folk-i-form løypa er merket og traseen går til høyre etter Loddtjønna. Ved neste kryss tar man til venstre og deretter til høyre på asfalten som går tilbake til startpunktet. Om man skal løpe en eller to runder til tar man rett til høyre i Energiparkkrysset og starter på ny runde, eller løper inn til målområdet om man løper Litjmila/skal inn til mål. Det vil stå løypevakter rundt i løypa og løypa vil bli merket.


Løypa går i flatt terreng og egner seg også for deltakelse med rullestol.

For video av løypa - se våre facebooksider!


Runden er 3,3 km og det kan velges mellom disse distansene (både barn og voksne kan delta): 

 

Litjmila - 3,3 kilometer (1 runde, tidtaking)

Sirkamila - 6,6 kilometer (2 runder, tidtaking)

Melhusmila - 10 kilomenter (3 runder, tidtaking)

Trimmila - valgfri distanse (1, 2 eller 3 runder)


Knøttemila/orienteringsrunde


Melhus Orientering stiller med en fin orienteringsrunde i sentrum dersom man ikke ønsker å delta på noen av de over. Orienteringsrunden er gratis å delta på og påmelding skjer hos Melhus Orientering på løpsdagen.
For å delta på Melhusmila, klikk her https://melhusmila.hoopla.no/sales . Påmeldingsfrist settes til 16. september. Etter dette går prisen opp med 100 kr per deltaker. Påmelding etter frist kan skje ved kontakt til leder@melhusil.no eller ved oppmøte før kl 1100 løpsdagen. 


Deltakeravgift: 

Junior (2005 eller eldre)/voksen: 200,- 

Barn (2006 eller yngre): 100,- 

Trim: 100,-Praktisk informasjon:

https://melhusmila.hoopla.no/sales

Henting av startnummer skjer mellom 10:30 og 11:45 i startområdet

Vi anbefaler å gjøre seg godt kjent med løypa på forhånd. Løypa går stort sett på gangfeltene ved veiene, ellers gjelder vanlige trafikkregler for fotgjengere.

Løypevaktene har ingen rettighet til å stoppe trafikken, så vi oppfordrer til å følge med i veioverganger.


Praktisk informasjon om gjennomføring av løpet kommer senest 16. september


Premie til alle!


  • Parkering
    Arrangør anbefaler å bruke skoleparkeringene


  • Kontakt oss:
    epost: leder@melhusil.no

    Covid-19 


  • Melhus idrettslag følger anbefalinger og regler satt av myndighetene, kommune og særforbund for de respektive avdelingene. Vi tar forbehold om koronasituasjonen og planlegger ut fra situasjonen. Informasjon om dette vil bli gitt i god tid på forhånd på Facebook og www.melhusil.noVIKTIG INFORMASJON: Avlyser all aktivitet i Melhus Idrettslag

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 18. Mai 2021

Skrevet den 18.mai kl 14:12 av Hovedstyret:

Etter sterk anbefaling fra Melhus kommune velger Melhus Idrettslag å avlyse all organisert aktivitet og idrett til og med 2. pinsedag 24.mai. 

Melhus kommune håper å få oversikt på smittesituasjonen i løpet av uka, og vil komme med nærmere informasjon om videre håndtering smittestituasjonen som berører idretten. Viser til https://www.melhus.kommune.no/naa-gjelder-det-aa-unngaa-et-stort-smitteutbrudd.6388192-333490.html

 

Melhus Idrettslag følger anbefalinger og smittevernsregler satt av FHI, Melhus kommune og særforbund for de respektive avdelingene. 

 

For mer informasjon se Melhus kommune sine hjemmesider og Facebook:

https://www.melhus.kommune.no/korona.419217.no.html

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus

 

Mvh

Hovedstyret Melhus Idrettslag

E-post: post@melhusil.no

Tlf: 40849074